Beveiliging

Om uw huis en dus bezittingen te beveiligen met een alarmsysteem zijn er tal van mogelijkheden. U kunt kiezen voor een traditioneel bedraad alarmsysteem met hoge betrouwbaarheid. De meeste systeem zijn gekoppeld via een app aan het internet zodat u alarmmelding als push berichten binnenkrijgt op uw smartphone. De aanleg van een bekabeld systeem kost meer installatietijd en dus meer geld.

Draadloze systemen doen niet onder voor wat betreft de betrouwbaarheid. Het is vaak binnen een aantal uren te installeren en gebruiksklaar. Er is een opmars van draadloze alarmering systemen. Het is sneller geinstalleerd en een stuk goedkoper. U kunt kiezen voor een aansluiting op de meldkamer maar dit hoeft niet. Ook deze systemen zijn gekoppeld via een app aan het internet. Alarmmeldinging krijgt u binnen op uw smartphone. Een bijkomend groot voordeel is dat u beveilingscamera’s kunt koppelen aan dit systeem, eventuele lampen direct kunt schakelen in huis, u kunt ook direct meekijken, diverse camerĂ¡s kunnen beelden opnemen of maken automatisch foto’s van de vertrekken waar een alarmmelding is. Er is veel mogelijk.

Wij kunnen met u meedenken over de inrichting van uw beveilingsysteem. Er zijn veel mogelijkheden. Graag kijken wij wat er mogelijk is in uw situatie en uiteraard wat u belangrijk vindt. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen. U heeft dan de mogelijkheid om naar uw wens ook foto’s mee te sturen.