Elektra

Als installateur werken wij met de modernste materialen en technieken om uw elektrotechische installatie aan te leggen en storingen op te lossen. Van een enkele schakelaar, uitbreiding/vervanging van uw groepkast of een de aanleg van een nieuwe installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring, hebben een elektrotechnische opleiding genoten en beschikken over veiligheidscertificeringen (Nen, VCA). Veiligheid staat bij ons voor op!

Hiernaast zijn wij ook thuis in ledverlichting voor particulieren en met name horeca gelegenheden. Wij kunnen uw huis uit lichten met ledstrip. Bij meerkleurige leds kunt u eenvoudig via uw smartphone of tablet verlichting aanpassen en een andere sfeer oproepen! We hebben diverse oplossingen voor de aansturing van led. Dit kan eenvoudig via wifi of zeer uitgebreid met het Fibaro systeem. Als dealer kunnen wij u adviseren over dit domotica systeem en beschiken wij over korte lijnen met de importeur in Nederland.

Mocht u een vraag hebben, belt u ons voor een vrijblijvend gesprek. Eventueel kunt via het contactformulier foto’s uploaden zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van de situatie. Wij horen graag van u!