Klimaatcomfort en koeltechniek

Het wordt steeds warmer in Nederland! Hierdoor loopt de temperatuur in huis steeds verder op. Er wordt steeds vaker thuis gewerkt. Het maakt niet uit of u een nieuwbouwwoning of een oud huis bewoont, wel of geen isolatie in huis heeft, na een aantal dagen wordt het toch te warm in huis. Vooral een slaapkamer onder een platdak is erg warm. Een verkoelende airco is dan een aangename oplossing. Hierdoor bent u meer uitgerust wanneer u wakker wordt. Ook in uw werkkamer. U bent veel effectiever als u aan huis werkt in een aangenaam klimaat. Ik kan het u aanbevelen om deze investering te maken!

Een airco is warmtepomp en kan eventueel ook in de winter verwarmen. Wist u dat u met een warmtepomp tot 40% energiezuiniger is dan gasverwarming. De Inverter technologie in de airco zorgt er voor dat het koelproces geleidelijk aan verloopt. U hoort de ventilator haast niet. Het is fluisterstil. Een aantal merk en modellen kunnen zelfs de lucht reinigen en virussen in de lucht verwijderen.

Wij installeren als stek gecertificeerde onderneming, de merken Daikin, LG, Panasonic, Samsung, Haier, Hisense. De standaardprijs voor  een airco is inclusief de installatie tot aan 3 meter leidingwerk (en begane grond). Voor langere lengtes, boorwerkzaamheden beton, werken op hoogte wordt een meerprijs gerekend. We werken veilig! Werkzaamheden zoals betonboringen en branden dakdoorvoeren worden altijd uitbesteed aan een specialist in verband met het risico. Eventuele huur van een steiger of hoogwerker wordt vooraf besproken. Wij komen graag bij u langs om een schouw te maken en bespreken graag de mogelijkheden.

Momenteel is er bij veel installatiebedrijven een wachttijd tot drie weken. Wij kunnen vaak al binnen een aantal dagen een bezoek brengen binnen de regio Zuid Holland. De installatie afspraak kan op dit moment binnen een week. Wilt u meer informatie belt of mailt u ons via het contactformulier. Eveneens kunt u foto’s uploaden. Wij horen graag van u!